Fregatten Jylland ~ en ny musical

Dansk Musikteater præsenterer danmarkspremieren på en helt ny musical, der skildrer en række menneskers skæbne før, under og efter slaget om Helgoland i 1864. Et slag, hvor Fregatten Jylland sejrede. En sejr, som blev den eneste militære succeshistorie i en krig, der kostede Danmark dyrt.

 

Om bord på fregatten huserer Stig Rossen som den bryske, men dybt samvittighedsfulde Kaptajn Holm. Han får følgeskab af Ole Thestrup i rollen som købmanden og krejleren Thomasen, der altid har lidt til salg. Pernille Schrøder er torvekonen Gudrun, og tilsammen er de det farverige par, der står for komikken i musicalen, der er spækket med humørfyldt musik og gode sange af forfatteren Thomas Høg. Katrine Falkenberg og Thomas Høj er forestillingens unge, forelskede par.

 

Politiske rænker smedes i København, hvor også venskaber og kærlighedsforhold spirer, og det kulminerer i en både dramatisk og tårevædet rejse fra krig til fred, fra splid til kærlighed. Disse måneder, som var skæbnesvangre for landet, skildres med lige dele hjerte, smerte og glimt i øjet, for trods tragedien i det store, går livet videre i det små.

 

Forestillingen har præmiere i Musikhuset Århus d. 19. september 2013, og spiller over hele landet frem til 22. oktober.

 

Instruktion: Daniel Bohr

Kampelmester: Søren Graversen

Medvirkende:

Stig Rossen, Pernille Schrøder, Ole Thestrup, Katrine Falkenberg, Thomas Høj, Martin Loft, Anders Teigen, Kim Brandt, Christina Elisabeth Mørkøre, Christina Marie Skodborg, Mikkel Hansen, Rasmus Albeck, Anne Fuglsig, Martin Skriver, Kinne Lucas

 

 

Se billeder og læs mere på www.fregatten-musical.dk

Udgivet i Projekter
Kontakt

Christina Marie Skodborg

Musicalperformer

Skuespiller, sanger, danser

 

Bosat i Aarhus

 

kontakt@christina-marie.dk

 

Send en besked

 

Send mig en besked

 

Send