Nyheder

Green Days rockmusical “American Idiot” for fuld skrue!

“ET BETYDNINGSFULDT ØJEBLIKSBILLEDE AF VORES TID”

 

Sådan skrev The Times om Green Day’s “American Idiot”, da musicalen blev opført i London, efter at have spillet med stor succes i USA. Nu er snapshottet kommet til Danmark! Nordens stærkeste musicalsangere gengiver Green Day’s hitliste i en essentiel grundfortælling, der også i dag er højaktuel – og måske endda mere end nogensinde. Hvad er meningen med livet, når livet ikke længere giver mening? Rockmusicalen “American Idiot” er historien om modløshed og mod, kærlighed og frygt. 90 minutters intenst selskab med tre barndomsvenner, der udforsker friheden og tager på en rejse gennem livet efter nye erkendelser, i en helt utrolig overvældende scenografi og med et stærkt orkester i ryggen!

 

Instruktør: Tim Zimmermann

Assisterende instruktør: Carsten Friis

Scenograf: Benjamin La Cour

Producent: Heltemus Production v. Tine Kronborg

Assisterende producent: Thomas Bay

Kapelmester: Mikkel Gomard

Sangcoach: Johnny Jørgensen

 

Medvirkende:

Bruno Mitsogiannis, Christoffer Brodersen, Snorre Tøndel, Anders Giesing, Rikke Hvidbjerg, Frederikke Vedel, Ksenia Timoshenko, Christina Marie Skodborg, Jacob Prüser, Eric Hallengren, Mikkel Hoé, Emmie Esplund, Daniel Trelborg Hansen, Nikoline Breienholt, René Wormark

 

Røde Orm v. Det Kgl. Teater & Aarhus2017

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

 

spilleperiode 24.maj – 1.juli 2017

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017 omdannes Moesgaard Museum i sommerperioden i 2017 til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.

 

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons roman af samme navn. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter – og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt i et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke går af vejen for et godt slagsmål.

 

Det er en helt særlig forestilling, som udspiller sig i de grønne omgivelser ved Moesgaard. 100.000 publikummer får mulighed for at opleve forestillingen.

 

 

Skuespillere: Andreas Jebro, Joen Højerslev, Martin Hestbæk, Allan Jensen, Michael Brostrup, Jens Andersen, Stog Reggelsen Skjold, Rasmus Botoft, Lars Lohmann, Lise Koefoed, Lars Simonsen, Steffen Eriksen, Søren Poppel, Thomas Jacob Clausen, Christine Gjerulff, Mathias Andersen, Julie Buch-Hansen (Peter Gilsfort)

 

Ravne & dansere: Christina Marie Skodborg, Linette Stamp Christensen

 

Instruktør: Frede Gulbrandsen

 

Dramatiker: Henrik Szklany

 

Musik: Hedningarna

 

Koreograf: Peter Friis

 

 

Pressen skrev

 

Voldsomt veloplagt teater

Det er voldsomt veloplagt teater, skrevet, sat op og spillet med et herligt og genrekærligt overskud. Sikke vidunderlige skældsord, rene svovlbyger, mest fra de nedre regioner udvider kraftigt vort ellers velforsynede ordforråd – og sikken scenografi, sikke kostumer.
/ Nordjyske Stiftstidende, maj 2017 / *****

 

Underholdning af høj klasse

Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt. Og det er det på Moesgaard ved det blå hav under den høje himmel.
/ Politiken, maj 2017 / ****

Solist og performer, Aida Cruises

Solistsangerinde og soloperformer på krydstogtskibet AidaDiva, sommeren 2016 (10.maj – 1.september).

 

Ombord på Aida Cruises, kan publikum hver aften opleve et stort show på skibets åbne Theatrium Scene, med 6 sangere og 8 dansere på scenen, kostumer og alt hvad dér tilhører.

 

Solist i følgende shows ~ Christina Marie Skodborg :

Rock Me Baby, musik af Tina Turner

Can You Feel It, disco hits

Sigfried, tysk børnemusical

Let Me Entertain You, musik af Robbie Williams

Aida Stars præsentationsshow af solistsangerne

DivAria, skibets hovedshow i stil af Sirque du Soleil

Fireworks, hits af bl.a. Pink, Katy Perry og Lady Gaga

Schou-Tur 2016

En livsbekræftende revy med satire, store musikalske potpourrier, monologer, sketches og viser. Fest og farver og rigtig mange overraskelser, samt god mad og betjening. Et kæmpestor revy-varieté med skøn dansemusik eller en hyggestund i baren inden natmaden.

Årets SCHOU-TUR hold på scenen og i salen er:

  • Jan Schou ~ en gammel revyrotte med 40 års jubilæum
  • Susanne Breuning ~ elegant revyrotte, der også kan danse
  • Rasmus Krogsgaard ~ ung revyrotte, der får det elegante smil frem
  • Alexander Arli ~ multiartist og performer
  • Lea Palme Malinovsky ~ musicalperformer
  • Christina Marie Skodborg ~ musicalperformer

Med Jan Schou på scenen er der garanti for masser af gode grin. Jan Schou og co. er altid klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Kenneth Sichlau – en af Danmarks bedste kapelmestre og en fremragende komponist med flair for nostalgi og fremtidstoner. I år med de vidunderlige musikalske ”musik-artister” Jan Andersen på trommer og Guy Moscoso på alle instrumenter… alle instrumenter!

Spilleperiode: 23.januar – 9.april 2016

Østergaards Hotel, Herning

Teaterkoncerten John Lennon – IMAGINE

Århus Teater premiere 28.august 2015

“You may say, I’m a dreamer. But I’m not the only one.“

Poet, arbejderklassehelt, musiker, ex-beatle romantiker, oprører – men først og fremmest drømmer. Over John Lennons fantastiske sange skaber Aarhus Teater og Aveny-T en forestilling, der favner hans musik, budskaber og drømme.

Oplev verdens første Lennon-teaterkoncert med et superhold på scenen. Hør Working Class Hero, Power to the People, Mother, Imagine, Jealous Guy, Woman, War is Over og 20 andre af John Lennons sange, som indgår i teaterkoncerten.

John Lennon er en milepæl i musikhistorien. Han favnede det hele – poppen, rocken, følelserne, det progressive, provokationen og fornyelsen – Det hele på et tårnhøjt niveau, hvor hver en sang blev et lille ‘mesterværk’. Tag med, når vi fejrer John Lennon og de sange, der forandrede verden og muligvis gjorde den bedre.

 

 

Instruktør Maria Kærgaard-Sunesen

Scenograf Maja Ravn

Musikalsk arrangør og kapelmester Kåre Bjerkø

Koreografi Esa Alanne 

Medvirkende Dicte Westergaard Madsen / Jimmy Jørgensen / Ida Cæcilie Rasmussen / Michael  Lundbye Slebsager / Jacob Madsen Kvols / Sofia Nolsøe

Så er christina-marie.dk endelig klar til lancering!

Ja, den har været næsten klar i et godt års tid, men nu er min kære hjemmesiden endelig klar til verden. Velkommen til, kig dig omkring, og skriv mig endelig en mail hvis der er noget af sidens visning der ikke fungerer på din telefon, bærbare dims, eller andre steder.

Tak.

Og en stor tak til Jeppe for svar på de mange spørgsmål indtil nu, og på de som kommer!

Jyllands Posten kulturartikel d.2.april 2014

Jyllandsposten kom forbi første prøvedag på “Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA”, og ud af det møde kom en lille artikel med min dejlige kollega Jonas og jeg selv.

 

Læs artiklen på http://jyllands-posten.dk/aarhus/kultur/ECE6606361/abba-gar-gennem-generationer/

 

JP ABBA lokalavis artikel

Og ydermere bragte lokalavisen Århus en artikel om samme emne – på dagens forside!

Første arbejdsdag på ABBA

Prøvestart på sceneshowet “Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA” er nu gået i gang. Nodematerialet er læst igennem og sangerne begynder for alvor at arbejde.

 

Der er meget at se til, en masse skønne sange at opleve, når vi spiller for fuld udblæsning i Hermans Teatret, Tivoli Friheden Aarhus d. 1.-3.maj 2014

 

Læs mere på http://www.firserne.dk/abba-fra-waterloo-til-duvem%C3%A5la/

Opera Møder Musical ~ en ny trio

Opera Møder Musical: Skodborg, Ooeman, Bernack er en nyopstartet trio med kærlighed til musikken. Skønt musical og den klassiske opera kan være så forskellige, mener vi at de begge bliver endnu mere interessante i mødet med hinanden.

 

Trioen består af:

Christina Marie Skodborg (musical mezzo)

Emma Ooeman (opera sopran)

Marcus Bernack (pianist)

 

 

Trioens idé opstod gennem et projekt ved Den Fynske Opera i november 2012, hvor komponisten Andy Pape ønskede at forene elever fra Det Danske Musicalakademi og klassiske sangstuderende fra Syddansk Musikkonservatorium. Her var Christina og Emma begge deltagende, og senere opstod idéen til at fortsætte det spændende arbejde med at forene to ellers meget forskellige klangidealer indenfor sangteknisk kunnen.

 

Resultatet er solostykker og duetter sunget fra begge sangerinder, velspillet af pianist Marcus Bernack.

Velkommen til siden!

Hjemmesideskriveriet er i fuld gang, og vi er to der arbejder på at få det hele til at fungere. Hav tålmodighed, det skal nok lykkes. Du er mere end velkommen tilbage på siden igen!

Kontakt

Christina Marie Skodborg

Musicalperformer

Skuespiller, sanger, danser

 

Bosat i Aarhus

 

kontakt@christina-marie.dk

 

Send en besked

 

Send mig en besked

 

Send