Røde Orm v. Det Kgl. Teater & Aarhus2017

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

 

spilleperiode 24.maj – 1.juli 2017

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017 omdannes Moesgaard Museum i sommerperioden i 2017 til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm.

 

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons roman af samme navn. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter – og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt i et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke går af vejen for et godt slagsmål.

 

Det er en helt særlig forestilling, som udspiller sig i de grønne omgivelser ved Moesgaard. 100.000 publikummer får mulighed for at opleve forestillingen.

 

 

Skuespillere: Andreas Jebro, Joen Højerslev, Martin Hestbæk, Allan Jensen, Michael Brostrup, Jens Andersen, Stog Reggelsen Skjold, Rasmus Botoft, Lars Lohmann, Lise Koefoed, Lars Simonsen, Steffen Eriksen, Søren Poppel, Thomas Jacob Clausen, Christine Gjerulff, Mathias Andersen, Julie Buch-Hansen (Peter Gilsfort)

 

Ravne & dansere: Christina Marie Skodborg, Linette Stamp Christensen

 

Instruktør: Frede Gulbrandsen

 

Dramatiker: Henrik Szklany

 

Musik: Hedningarna

 

Koreograf: Peter Friis

 

 

Pressen skrev

 

Voldsomt veloplagt teater

Det er voldsomt veloplagt teater, skrevet, sat op og spillet med et herligt og genrekærligt overskud. Sikke vidunderlige skældsord, rene svovlbyger, mest fra de nedre regioner udvider kraftigt vort ellers velforsynede ordforråd – og sikken scenografi, sikke kostumer.
/ Nordjyske Stiftstidende, maj 2017 / *****

 

Underholdning af høj klasse

Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt. Og det er det på Moesgaard ved det blå hav under den høje himmel.
/ Politiken, maj 2017 / ****

Udgivet i Nyheder, Projekter
Kontakt

Christina Marie Skodborg

Musicalperformer

Skuespiller, sanger, danser

 

Bosat i Aarhus

 

kontakt@christina-marie.dk

 

Send en besked

 

Send mig en besked

 

Send